Tiden har gått...

… och kameran har samlat damm länge nog

Har saknat drivet att göra dessa dagsturer då andra intressen tar över. Det har varit mycket mountainbike i huvudet. Planeringen över hur min sommar ska spenderas och hur många resor som ska göras i cyklingens syfte eller om det ska läggas fokus på mer fotograferingen.

 
 

Igår åkte jag till Dan & Annelie för lite påskfirande. Nu med en fungerande gammal husbil och kameran laddad. Förväntade mig en kylig natt, en maffig soluppgång med massa färger och säkerligen ett skådespel från fåglarna. Första bilden är från sängen inne i husbilen, klockan var 4 och jag vågade inte slappna av för att få 30 minuter sömn till. Tänk om jag nu skulle somna hårt och missa soluppgången… Så tidigt kom jag ut till bryggan för att vänta in solen.

 
DSC05128.jpg

Det tog en timme innan det började hända något och lite kyligt var det allt om man ska vara ärlig. Då önskade jag att jag hade en termos med kaffe med mig.

 

När solen äntligen bröt trädlinjen fick man känna lite värme i ansiktet. Detta har jag känt förut från samma plats ett antal år tidigare. Det är en underbar känsla med kylan i ryggen och värmen i ansiktet.

Resultat från då när solen bröt igenom blev väl okej men ändå känner jag mig inte riktigt nöjd. Det var iaf en fin morgon.

 
Emten, påsken 2019

Emten, påsken 2019

Joakim EricssonComment