Vardagsäventyr

Vardagsäventyr

måndagskväll

Och värmen är outhärdlig för mig som bor på översta våning precis under taket. Med över trettio grader varmt inomhus och ingen möjlighet att kyla ner så flyr jag, Maria och Aya med husbilen för att övernatta vid en sjö och för att få en behagligare temperatur för bättre sömn.

Väl framme möts vi av en fantastisk solnedgång och jag kan inte låta bli att hugga kameran och springa över vägen för att möta detta härliga varma ljus.

DSC00910.jpg
 
DSC00899.jpg
 

Närheten av Mossjön

 

Att ha denna möjlighet att bara sticka iväg för att få bryta vardagen är det bästa jag vet med att äga en gammal husbil. Den är så liten och smidig så jag kommer fram överallt känns det som. Många gånger parkerar man på platser där man kan absolut inte ens tänka sig försöka komma in med en normalstor husbil. Lyxigt med en billig liten bil i samma ålder som mig själv.

Det är en Volkswagon Caravelle, 1986, fin årgång

 

Känslan att sätta sig i solnedgång, barfota och med en kall öl i handen. Den sommarkänslan är enorm för mig. Att inte fler bor i en husbil på sommaren här i Sverige är konstigt. Det verkar vara mer normalt utomlands.

Här kommer lite fler bilder från måndagsmyset.

 

och detta vaknade man till, god morgon.

 

Mossjön 2020