Brattfallet, winteredition

En liten söndagstur med T3:an till Brattfallet. Det snöade o himlen var grå. Det är porträttväder men försökte få till lite bilder av naturen. Riktigt gött väder att gå i trots att tårna frös.

Tre stående bilder sammanlagda till.

Tre stående bilder sammanlagda till.

Tillochmed plusgrader i bilen på vintern, det är inte dåligt det. Nästan så handskarna åkte av! Fast tyvärr lade torkaren av på förarsidan så fick sitta o koncentrera blicken på vägen pga dålig sikt. När vi kom fram så var det inte plogat upp på vägen till parkeringen så det va bara o “röck i kröcka” efter vägkanten.

Så ut med hunden i djupsnön o traska in i det snötäckta landskapet. Lite pulsande blev det, fast det var kul att se att fler varit där nyligen o vandrat runt. Det blev lite vänligare för oss att gå i.

Hunden Aya trivdes i snön, studsade fram för det mesta för det var lite för högt för henne att bara springa runt i. Jag blev själv drabbad av skuttandet då hon hoppade med huvudet rakt in i skrevet på mig. :D Kopplet åkte fram då o då när vi kom för nära klippkanterna. Vore hemskt om hon skulle skutta ut för ett stup.

Det blev en kort tur längsmed vattnet o sedan tillbaka på vägen till bilen. Det var ju lite småkallt om fossingarna och Maria kände sig lite krasslig så man ska väl inte ta ut sig för mycket. Det va kul att komma ut en sväng iaf.

Joakim EricssonComment